16 Eylül 2012 Pazar

bets10 giriş

bets10 giriş Işıklar Michigan State Futbol programı parlak parlayan.

Cumartesi günkü prime-time oyuna No. 20-Notre Dame sırada sezonun ikinci gece oyun 2010 yılından bu yana No. 10 MSÜ ve beşinci Spartan Stadyumu'nda işaretlenmiş.

Bu primetime görünüşe işe içinde temettü ödüyor.

"Hissediyorum. msu teknik direktörü Mark Dantonio anlıyorum,"dedi. "Biz bir sürü bir ilgi Michigan durumuyla ilgili ülke çapında şu anda çok insan var.

"Şu anda işe gerçeği, o kadar hızlandırılmış.. .bir çocuklar biz aslında işe oldukça pared aşağı, çoğu okul ile olduğu gibi. Daha açık gençler konsantre. Biz çocuklar bets10 giriş  burada çok, çok gençler olacak. (O) heyecan verici bir ortam olmalıdır. Biz bazı bizim kararlı çocuklar burada belli olacak."

Spartans de oyunlarda primetime, özellikle Spartan Stadyumu'nda gerçekleştirdiniz.Dantonio altında msu 5-1 gece Oyunları ' dir. Ve bu WINS gece oyun daha etkisini artıracak.

"Bir programın güvenilirliği için çok önemlidir ve bu da standpoints işe de primetime ortamlarda, büyük ballgames gerçekleştirmek için yardımcı olur" Big Ten Network analisti Tom Dienhart dedi.

Askerler bir dizi--arduvaz kaplamak-e Cumartesi bets10 giriş  kampüste olmak. Chicago De La Salle saldırgan mücadele Jamarco Jones, Crete-Cheap (resim) Capitol Nyles Morgan ve Detroit Loyola savunması son Malik McDowell — tüm 2014 umutları — bu msu ziyaret yapmak için planlanan vardı.

Chicago Julian savunma sonunda Demetrius Cooper, bets10 giriş  sözlü Spartans 2013 sınıfa geçen ay taahhüt, Boise State gece oyuna 31 Ağustos katıldı ve de Cumartesi günkü oyun katılmak üzere planlanmış. Büyük bir sahnede oynamak msu pozlama ufak anlaşmazlıklara karışmaktan sakınmıştır msu çeşitli nedenlerden biriydi.

"Bu çok yardımcı olur. Takım pozlama çok seviyorum,"Cooper dedi. "Gerçek canlı, pompalı-up oyunları seviyorum. İlk oyun, çılgın. Bu gerçekten sadece o benimle dikilmektedir.bets10 giriş  Michigan State sadece atmosfer sadece harikaydı. Fan tabanı, Grup ve herkes büyük. Bayıldım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder